Welkom!

Op de afdelingspagina van de VVD Bergen NH. Via de nieuwe website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en onze behaalde resultaten. Op onze website houdt de fractie bovendien een weblog bij, elke editie komt een ander fractielid aan het woord. Momenteel staat steun aan de woedende inwoners van onze gemeente hoog op de agenda van de VVD Bergen. Ook wij kunnen ons totaal niet vinden in het door het college voorgestelde plan "Mooi Bergen 2.0" De VVD Bergen ziet niks in verstening van ons dorpshart en het bouwen voor leegstand.

De VVD in Bergen is tenslotte op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Wilt u zich aanmelden of informatie aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met de secretaris via de onderstaande gegevens. De VVD is in Bergen de uitgewezen plaats om uw invloed uit te oefenen op de lokale politiek en liberale ideeën tot zijn recht te laten komen! 

Voor meer informatie over deze nieuwe website kunt u terecht bij onze secretaris, Desmin Dekker via 0621584080 of desmin@mvomasters.nl