6 december 2022 Meis de Jongh draagt fractievoorzitterschap over

Vanavond hebben we bloemen overhandigd aan Meis de Jongh voor haar grote inzet als fractie-voorzitter van de VVD sinds mei 2020! Meis was als fractie-voorzitter een zeer bevlogen, ambitieuze en dynamische bestuurder. Zij heeft als fractie-voorzitter van de VVD veel betekend voor de harmonieuze samenwerking met andere politieke partijen en het ontstaan van het raadsbreed akkoord in de gemeente Bergen NH, na de verkiezingen in maart 2022.

Meis heeft het heel erg druk met haar werkzaamheden als adviseur voor omgevingsmanagement, projectmanagement en duurzaamheids-vraagstukken in de regio Alkmaar en zij heeft besloten om het fractie-voorzitterschap over te dragen aan Arend Jan van den Beld. Meis blijft zich als raadslid van de VVD, inzetten voor vraagstukken op het gebied van o.a. klimaat, duurzaamheid, water, milieu, aanbesteding en wonen.
Arend Jan van den Beld is ons voormalige wethouder (tot eind september 2022) en al eerder fractie-voorzitter geweest voor de VVD in Haarlem en Bergen NH. Arend Jan brengt enorme ervaring in het politieke speelveld met zich mee. Wij zijn blij met de continuering van het fractie-voorzitterschap door Arend Jan en kijken uit naar een verdere positieve samenwerking met de andere politieke partijen, de inwoners, het college en de ambtelijke organisatie.