15 maart 2023 Annemieke Born is één van de VVD kandidaten voor de Provinciale Staten Verkiezingen 2023

Ons commissielid Annemieke Born heeft zich kandidaat gesteld voor de Provinciale Staten verkiezingen morgen! Wij zijn trots op haar, want Annemieke is een uitstekende kandidaat: ze is breed georiënteerd, kent haar dossiers, heeft een groot netwerk, ze is doelgericht, charmant en daadkrachtig! Graag stelt zij zich aan u voor!

Afgelopen zomer ben ik benaderd om me te kandideren voor de Provinciale Staten. Zoiets gebeurt niet dagelijks en VVD-ers zijn “doeners”, dus ik heb de daad bij het woord gevoegd en mag onze prachtige gemeente vertegenwoordigen op de kieslijst.
Ik wil me inzetten voor een betrokken VVD in gemeenten èn provincie. Want dààr worden de besluiten genomen met betrekking tot infrastructuur: over wàt en vooral wààr er gebouwd kan worden.
In BPL (Bijzonder Provinciaal Landschap) en N2000 (Natura 2000)-gebied is bouwen en ondernemen een lastige opgave en zijn gemeenten steeds meer afhankelijk van de provincie.
Samenwerken is noodzakelijk en kan beter. Om dit te realiseren is het belangrijk, dat ook kleinere gemeenten een stem hebben in de Staten.
Ik sta voor een levendig kustgebied, waar je niet alleen kunt genieten van de natuur, maar ook moet kunnen wonen, werken en vooral recreëren. Waar ondernemers en nieuwe inwoners zich kunnen en willen vestigen en toeristen kunnen genieten van cultureel erfgoed, strand, bos en talloze uitgaansmogelijkheden.
Niet in de laatste plaats in mijn eigen woonplaats, als trekpleister van de regio en ver daarbuiten.
Annemieke Born
VVD Bergen NH
Lijst 3
Nr 22