16 januari 2024 Nieuwjaarsborrel VVD leden bij restaurant Merlet in Schoorl

Dinsdagavond 16 januari heeft het bestuur van VVD Bergen NH alle leden uitgenodigd om het glas te heffen op een nieuw (politiek) jaar!

Ondanks veel afmeldingen in verband met ijzel en een hardnekkig heersende griep, was er een fijne opkomst van rond de 25 mensen.

Na het hartelijke welkomswoord van het bestuur van de Bergense VVD-afdeling Cees Roem en Annemiek Paping, nam fractie-voorzitter Arend Jan van den Beld het woord.

Arend Jan schetste een beknopt beeld van het afgelopen politieke jaar. En de diverse ontwikkelingen in de gemeente Bergen waarbij de VVD een positieve bijdrage heeft geleverd. Daarna heeft voorheen Eerste Kamerlid Rudmer Heerema, toegelicht hoe de verkiezingsuitslag van november 2023 gelezen kan worden. Waar de landelijke VVD nu staat en hoe wij dat weer positief kunnen opbouwen. Er was een kritisch en interessant dialoog tussen de leden en Arend-Jan en Rudmer, waaruit de betrokkenheid èn loyaliteit van de VVD leden duidelijk werd!

Wij danken restaurant Merlet in Schoorl en eigenaar (VVD-lid) Martin van Bourgonje voor de bijzondere gastvrijheid in de prachtige lounge van Merlet!